L'Edifici Polifuncional del Grau de Borriana acull l'exposició tribute als Bee Gees “La meua vida ha sigut una cançó” del col·leccionista local José Manuel Montoya Gil, presentada pel regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi.

L'exposició mostra diversos materials del burrianense José Manuel Montoya recopilats durant 36 anys, que es complementarà amb projeccions i amb dues vetlades de música disc, contextualitzades amb el repertori d'aquest reconegut grup britànic.

 Aquesta mostra podrà visitar-se des de hui fins al pròxim 28 de març en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Els dies 26 i 27 l'exposició s'obrirà a la nit de 23 a 2 hores amb motiu de la vetlada musical, mentre que l'últim dia romandrà oberta de 10 a 14 hores.

 El regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, ha animat als veïns de Borriana a visitar aquesta exposició i ha explicat que “estem treballant perquè l'Edifici Polifuncional del Grau aculla més exposicions i ampliar així l'oferta cultural dels poblats marítims”.