teatre familiar "Monstres"

La Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de l'Institut Valencià de Cultura, han programat la representació de l'obra Monstres de la companyia Xarop Teatre, amb Rebeca Castro i Carles Benlliure, el pròxim diumenge 9 de desembre a les 17.30 h al Teatre Payà, en una nova oferta de teatre familiar sobre la qual el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que «seguim diversificant al màxima l'oferta cultural de la ciutat, i en aquest casa tenim una nova oportunitat de gaudir en família d'un espectacle on els més menuts i menudes podran gaudir d'allò més».

Un bruixot, amb aparença de malvat, per a expulsar de la seua casa a Pit vol fer-li sentir por. Pit, no s'espanta fàcilment. Les tàctiques terrorífiques del bruixot no acaben de fer efecte. Encanteris, un dimoni, una gran calavera, fins a un drac són convocats per aquest bruixot, al que li ixen les coses justament a l'inrevés. Un espectacle terroríficament divertit.

El preu de les entrades serà, com de costum a Borriana, el més ajustat possible, així que per 5 € es podrà accedir a localitats de platea i per tan sols 4 € en les butaques de l'amfiteatre. Hi haurà descompte del 25% per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa o monoparental. Les entrades es poden aconseguir en Buraudio (Escorredor, 58) divendres de 9 a 13 h i en les taquilles del Teatre una hora abans de la representació.