Festoval Jotes del Pilar

El Centre Aragonés de Borriana, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, ha programat per a aquest diumenge dia 21 d'octubre i a partir de les 18:00 hores al Teatre Payà el seu tradicional Festival de Jotes del Pilar. En l'esdeveniment participaran les seccions de ball, cant i rondalla de l'associació, a més de cantadors solistes de jotes d'estil, que mostraran l'ampla tradició folklòrica aragonesa. L'entrada serà gratuïta fins a completar aforament. El festival serà la cloenda d'un dia de celebració en el que el Centre Aragonés commemore la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, que s'iniciarà amb una missa baturra a les 12 del matí a l'església de la Mercé.

El Centre Aragonés de Borriana, des de la seua fundació l'any 2010, és, actualment, una de les associacions culturals més actives de la nostra ciutat, i realitza una tasca de promoció del folklore aragonés mitjançant classes, que es realitzen al CMC La Mercé, i la participació en diversos actes festius i culturals, a més d'organitzar dos festivals de jotes anualment al Teatre Payà.

El Regidor de Cultura, Vicent Granel, convida a tots els ciutadans a participar en els actes que organitza el Centre Aragonés i en especial al Festival de Jotes que tindrà lloc al Teatre Payà on es podrà gaudir d'una bona mostra del folklore aragonés arrelat al nostre poble per l'ampli contacte existent, des d'antic, amb els pobles aragonesos.