Mulier al Teatre Payà

Si ja la passada setmana arrancava la programació especial que el departament de Cultura i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Borriana ha dissenyat per a la commemoració del 9 d'Octubre amb fins a dues exposicions en el CMC La Mercè i la representació de la reconeguda obra teatral “Pels Pèls”, també durant el mateix dia 9 d'Octubre, els i les borrianenques podran gaudir d'una altra joia del teatre valencià. Per a bona part de la crítica es tracta de la millor obra de teatre valencià de l'actualitat. “Mulïer” de la companyia Maduixa Teatre, ha rebut els guardons a la millor adreça coreogràfica, per a Mamen García; millor ballarina, per a Laia Sorribes; millor composició musical, per a Damián Sánchez; i millor espectacle d'arts de carrer en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes. En aquesta ocasió, la companyia interpretarà a Borriana l'obra amb una adaptació per a interior, després de passar pel Teatre Principal de València.
L'edil de Cultura, Vicent Granel, ha animat a “els veïns i veïnes de Borriana, i de les poblacions més properes a poder gaudir d'una de les millors obres valencianes que hi ha en aquest moment, i que podrem tenir-la en el nostre teatre, el Payà el mateix 9 d'Octubre”.
El Teatre Payà es vestirà de gala per a rebre una de les obres més importants de l'escena valenciana dels últims anys. I és que a més dels premis valencians, Mulïer ha obtingut el premi Max de les Arts Escèniques en les categories d'espectacle de carrer i millor composició musical de 2017 a nivell estatal, a més del Premi Moritz a la millor estrena de la Fira de Tàrrega de 2016 i el premi Umore Azoka al millor espectacle de carrer de 2017. En aquesta ocasió, Borriana tindrà l'oportunitat de veure la versió de sala de l'obra que va ser estrenada al Teatre Principal de València el passat 18 de gener.
A més, i tal com ha insistit a assenyalar el Departament de Cultura municipal, “de nou les entrades són al preu més reduït possible, ja que serà possible adquirir-les per tan sols cinc euros, una gran oportunitat de gaudir del millor teatre a un gran preu”.