El Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana ha omplit les cadires per al lliurament de premis i diplomes del Concurs Municipal de Dibuix que organitza cada any la Regidoria de Seguretat i la Policia Local de Borriana.

A través de les iniciatives que porta endavant el departament de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar (URCE), es realitza un concurs en què centenars de xiquets i xiquetes de tercer de Primària dels diferents centres educatius de Borriana, preparen les seues il·lustracions nadalenques. Després d'un examen del jurat, una de les postals es converteix en la felicitació de Nadal que cada any el cos de policia envia per correu postal o per les xarxes.

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, comentava que "fa nou anys que aquest concurs es realitza per tots els xiquets de tercer de Primària de les escoles de Borriana.

Avui vull donar-vos l'enhorabona a cadascun de vosaltres per participar, per omplir d'alegria el Nadal amb aquestes postals tan fantàstiques que heu fet i per generar il·lusió amb la imaginació que heu plasmat en els vostres dibuixos. Estic molt contenta, no només pel resultat d'aquest concurs, sinó també perquè sou tots uns artistes i el futur de la nostra ciutat" Aquest any, de forma individual cadascun dels 300 alumnes presents al CMC la Mercè han baixat les escales per recollir el seu diploma personalitzat per haver participat en el concurs, de mans de l'alcaldessa, el cap de la policia local, Francisco Javier Català, i el jurat del concurs que, després d’una selecció difícil, ha premiat finalment quatre candidats.

El primer lloc ha estat per a Gerard Sanchordi Planelles del col·legi Pare Vilallonga, el segon premi ha estat per a Valeria Simó Villanova del col·legi Novenes de Calatrava, el tercer premi ha estat per a Àngela Ribes Daza del col·legi Salesians. Finalment, el premi extraordinari d'aquest any ha estat per a Lucas Lavallén Lorente del col·legi Pla d’Hortolans.

L'acte s'ha tancat amb un fort aplaudiment de tots els nens i nenes dels diferents centres educatius, com a suport als companys premiats i especialment al guanyador, el dibuix del qual passarà a convertir-se en la felicitació nadalenca de la Policia Local.