• A la cita, han acudit representants de tots els centres educatius de Burriana i els Inspectors d'Educació, Alejandro Amposta i Eva Aparici


Burriana.- (27.05.24). Este matí, s'ha celebrat en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Burriana, les reunions de les comissions d'escolarització i coordinació d'Infantil-Primària i d'ESO-Batxillerat, dirigides pel regidor d'Educació, Alejandro Clausell. En estes sessions s'han convocat a representants de tots els centres educatius de Burriana i als Inspectors d'Educació, Alejandro Amposta i Eva Aparici, per a coordinar les diferents administracions davant el procés d'admissió de l'alumnat que està apunte de començar.

 

Cal recordar, que el període de presentació de sol·licituds per a Infantil i Primària és del dia 30 de maig al 6 de juny. En el cas d'ESO- Batxillerat és del 4 al de juny al 10 de juny. I, en Cicles formatius el termini és del 24 de maig al 3 de juny.

 

Per a tal fi, la Conselleria d'Educació ha llançat la plataforma adminova.gva.es, una nova web destinada al procés d'admissió d'alumnat per al curs escolar 2024/25 i que facilitarà a les famílies el procés d'admissió i matriculació en totes les etapes, així com en Escoles d'Idiomes, Ensenyaments Esportius, Música i Dansa i cicles d'Arts plàstiques i disseny.