Burriana.- (23.05.2024). L'alumnat del Centre d'Envelliment Actiu CEA va celebrar anit el seu pa i porta anual de fi de curs.


Professors, tècnics, psicòlegs i altres actors implicats en els tallers i cursos que s'impartixen en el centre, van acompanyar als majors en la seua celebració per la finalització de les activitats d'enguany.


A l'acte van estar convidats l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i la regidora de Família, Beatriz Consejero, així com membres de la corporació municipal.


A l'inici de la cita, la directora del centre, Pilar Paulo, va dedicar unes paraules a totes aquelles persones que durant este curs han participat d'algun dels 76 grups d'activitats que la Generalitat Valenciana ha oferit en este curs com a activitats fisicoesportives, de prevenció, manteniment de la salut i formació en hàbits saludables, i tallers ocupacionals, d'oci i convivència entre altres.


Per a finalitzar, l'orquestra Twins va amenitzar la nit que va concloure en un multitudinari ball per a tots els assistents.