• El diumenge, 26 de maig, a partir de les 11:15h., es disputarà la competició entre José Salvador i Pere Roc II


Burriana.- (23.05.2024). Este pròxim diumenge, 26 de maig, se celebraran els quarts de final del Campionat Individual Trofeu President de la Generalitat de Escala i Corda a Burriana. L'esdeveniment esportiu està organitzat per la regidoria d'Esports del Ajuntament de Burriana, liderada per l'edil Fran Capdevila, i la Federació de Pilota Valenciana i compta a més amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana.

A partir de les 11:15h., el Trinquet Municipal Batiste Viñes acollirà una nova partida de caràcter professional d'este esport valencià en el qual competiran José Salvador i Pere Roc II, i que es podrà seguir a través de diferents mitjans de comunicació en directe.

És un orgull veure com les instal·lacions municipals han sigut testimoni recentment de nombroses partides de pilota ja siga a nivell escolar com la final provincial de la 42 edició de Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’Escala i corda en la qual 118 equips de 39 escoles es van donar cita en la capital de la Plana Baixa, o partides professionals com les que es van disputar durant la setmana de Falles o les correspondents a la Lliga Pro2 CaixaBank 2024 que es van jugar al febrer”, ha declarat Capdevila, qui a més ha volgut agrair “el compromís dels centres educatius per la promoció del nostre esport des de les escoles amb les seues visites al trinquet i a totes aquelles persones que s'han inscrit en la escoleta de Pilota Valenciana”.