• Les actuacions han finalitzat al carrer Chicharro, encreuament amb el carrer Rosa dels Vents, juntament amb les obres en els encreuaments dels carrers Indústria, Maestro Serrano, Germanies i Artana

Burriana (26.02.24).- L'Ajuntament de Burriana ha finalitzat el Pla de Mobilitat amb obres de condicionament d'itineraris accessibles en diversos trams de la xarxa viària municipal. Unes actuacions en les quals s'han executat guals per als vianants i millorat alguns ja existents en diversos punts de la ciutat amb la finalitat de continuar eliminant barreres físiques i aconseguir una Burriana més accessible per a les persones amb diversitat funcional. Les obres, que han sigut coordinades per les regidories d'Obra Pública i Via Pública, es van iniciar al carrer Artana i han finalitzat al carrer Chicharro, a l'altura de l'encreuament amb el carrer Rosa del Vents.

El condicionament dels vials previstos, comporten una inversió aproximada de 20.000 euros i per fi, després de 8 anys d'oblit de l'anterior equip de Govern, solucionaran els problemes de mobilitat arrossegats en el temps. Per això, cal destacar que el compromís d'este equip de govern amb el benestar dels burrianencs és clar i rotund", ha valorat el regidor d'Obres Públiques Juan Canós. Així mateix, l'edil de Via Pública, Mario Trullen, ha afegit que “este equip de Govern actua amb celeritat per a resoldre els problemes dels veïns i el dijous passat, 22 de febrer, van finalitzar totes les obres contemplades en este Pla de Mobilitat 2023”.