Burriana (24.02.24).-Anit es va celebrar el tradicional homenatge, o homenatge, a la Reina Fallera de Burriana 2024, Laia Molina, en el Teatre Payà.

 

La màxima representant de les Falles de 2024 va ser enaltida a través d'emotius poemes de les diferents comissions falleres de Burriana, un per sector. Com a novetat, tal com va ocórrer durant la vesprada d'ahir, en l'"Homenatge" de la Reina Fallera Infantil de Borriana 2024, Anna Solà, l'acte va estar precedit d'una banda cultural, en aquest cas per l'actuació Chróma del Grup de Balls Populars Els Folíes de Carcaixent.

 

D'igual forma que anit, mantenint el duel decretat per l'incident produït en un bloc de cases a València, en iniciar l'acte s'ha realitzat un minut de silenci en suport a les víctimes i els seus familiars; i la desfilada des de la Plaça Major fins al Teatre Payà ha discorregut sense música.

 

La desfilada ha estat encapçalat per l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, la Reina Fallera Infantil de Burriana 2024, Anna Solà, i la Reina Fallera de Burriana 2024, Laia Molina, els qui han portat un crespó negre.