El nou parc es traslladarà de la Plaça de l’Hereu a l'Avinguda Transport, allunyat dels habitatges per a evitar molèsties als veïns, en una parcel·la de 1013 metres quadrats

 

Burriana (21.02.24).- L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Obra Pública, liderada per l'edil Juan Canós, ha aconseguit la cessió gratuïta de la parcel·la per al nou parc caní a la ciutat. L'acord cedeix una parcel·la de 1013 metres quadrats per un període de 42 mesos prorrogables, situada en l'Avinguda Transport, allunyada d'habitatges per a evitar molèsties als veïns, amb l'objectiu d'usar-se per a un fi públic, concretament per a traslladar el parc caní que actualment està situat en Plaza de l’Hereu.

Així mateix, l'Ajuntament de Burriana assumirà el compromís de mantindre i conservar la parcel·la, així com d'escometre en la mateixa únicament les obres pròpies de condicionament com a parc caní, necessàries per al compliment de l'objecte de la cessió d'ús.

Una iniciativa sorgida després de múltiples queixes presentades, per diverses comunitats de propietaris de l'Avinguda Nules, on els veïns van traslladar a l'ajuntament, durant l'anterior legislatura, les contínues molèsties que genera tindre l'actual parc caní a escassos metres dels habitatges, incloent-hi les males olors i l'entrada contínua de pols en els habitatges, juntament amb els constants sorolls i lladrucs a altes hores de la matinada que impedeixen el descans dels residents de la zona. Així, l'equip de Govern té una previsió de poder culminar el trasllat d'aquest parc de la Plaça de l’Hereu a l'Avinguda del Transport a la fi del mes març. Una vegada estiga en funcionament, es procedirà al desmantellament de l'actual instal·lació situada en la zona de Santa Berta.

Aquest equip de Govern continua treballant per a traslladar, a la major celeritat, el parc caní a una zona que permeta el descans dels veïns i acabe amb les molèsties generades durant la passada legislatura”, ha explicat el regidor d'Obra Pública, Juan Canós.