• L'equip de Govern va acordar amb l'empresa concessionària realitzar labors de neteja intensiva dos vegades a l'any, sense cost per a les arques públiques, que requeriran de la col·laboració ciutadana per a la retirada de vehicles

Burriana (19.02.24).- L'Ajuntament de Burriana ha començat amb el Pla de Neteja Integral Permanent que va acordar l'equip de Govern amb l'empresa concessionària el mes de novembre passat, que consistirà en una neteja integral intensiva durant 8 setmanes dos vegades a l'any. Així, es duran a terme de nou actuacions de sanejament en els 13 sectors en els quals s'ha dividit el municipi, sense cost per a les arques municipals, amb l'objectiu d'aconseguir una Burriana més neta.

Una iniciativa que sorgix després del Pla de Xoc de Neteja, que tan bon acolliment va tindre entre els ciutadans, que va realitzar labors en cada racó de la capital de la Plana Baixa i que va consistir en l'aigualeig amb cubes, escombratge intensiu o neteja amb mànegues a pressió amb detergent, a través d'una sèrie de recursos i maquinaries com ara un camió cisterna, escombradora, hidrolimpiadora, la brigada municipal i un camió encarregat de llavar contenidors.

Durant el temps en què transcorreran les noves labors de sanejament, serà necessària la col·laboració ciutadana per a la retirada de vehicles de la via pública amb l'objectiu que els operaris puguen accedir correctament a netejar i buidar els embornals, que alguns portaven anys obstruïts. Per això, amb la posada en marxa d'estes actuacions, també serà necessària esta col·laboració ciutadana al carrer Roberto Roselló Gasch, Avinguda Nules i carrers al voltant de la Plaça de l’Hereu, carrer Sant Berta i carrer Xilxes. A partir del 20 de febrer, s'iniciaran en Avinguda Llombai, des d'Avinguda de Pedro IV fins a Avinguda Jaume I, carrer de Moncofa, Vall d'Uixó, Luis Vives, Enrique Tierno Galván, Juanito Varea, les Eres i adjacents. I, les labors continuaran el 21 de febrer en Carrer Almesies, Ample, Mare de Déu de les Neus, Sant Robert, Santa Gemma Galgani, Santa Matilde, Rubén Darío, Finello, Capità Cortés i Alcalde Escobar. Una vegada finalitzades les actuacions en estes vies de la capital de la comarca, hauran acabat les labors de sanejament en els sectors de Santa Berta i Quarts de Calatrava.

 

El Pla de Xoc de Neteja Integral, amb cost zero per als ciutadans, ha començat hui per a continuar treballant per una Burriana més neta”, ha explicat el regidor de Via Pública, Mario Trullen, qui ha demanat “la col·laboració per a poder continuar revisant els embornals i aconseguir majors resultats de sanejament per part dels operaris”.