• L'exposició fotogràfica de Paco Poyato és una de les apostes més destacades d'aquesta novena edició

 

  • Joventut i talent emergent protagonitzaran un cap de setmana musical i artístic completament gratuït en les instal·lacions del CMC La Mercè

 

 

Burriana (15.02.24).- Aquesta vesprada ha tingut lloc la inauguració de la novena edició del festival gratuït EMAC amb l'exposició fotogràfica de Paco Poyato titulada “Wish You Were Here”, i que consolida com una dels elements més destacats d'aquesta edició, i que indaga en la importància que la cultura ha tingut des de sempre en les societats.

 

L'esdeveniment cultural tindrà lloc entre el divendres 16 al diumenge 18 de febrer en el Centre Municipal de Cultura de La Mercè de Burriana, tres jornades de concerts, sessions de DJ, exposicions, fira d'artistes i tallers creatius. Durant aquest cap de setmana, la capital de la Plana Baixa es convertirà en l'epicentre musical i artístic per a totes aquelles persones que desitgen trobar noves propostes, i tot un referent en l'horitzó cultural del territori valencià.

 

L´EMAC tornarà a comptar amb els seus escenaris clàssics, on el CMC La Mercè serà el centre de l'activitat, on se situaran el “Escenari Amfiteatre” en el claustre interior, per a les actuacions del divendres i de emac.kids, una novetat que se suma aquesta edició destinada als més xicotet, i el “Escenari EMAC” al jardí arqueològic per a les actuacions del dissabte a la vesprada. I tal com ve ocorrent en cada edició, en la Plaça de la Mercè es trobarà el “Escenari EMAC.bar”, amb horaris similars als d'anys anteriors i que oferirà sessions de DJs durant tota la jornada del cap de setmana.

En aquesta ubicació se situarà també la barra per a adquirir consumicions, i al carrer perpendicular, Sant Pere Pasqual, estaran situats els WCs, que es complementaran als que ja posseeix el CMC La Mercè, assegurant així la neteja i el civisme durant el festival.

 

Al seu torn, la fira d'artistes, que enguany comptarà amb 19 propostes de joves artistes emergents locals i d'altres ciutats del territori valencià, se situarà en els corredors del claustre del CMC La Mercè. L'horari per a poder visitar aquesta mostra expositiva serà, el divendres 16 de febrer de 17:00h. a 21:00h., el dissabte 17 de febrer de 11:00h. a 14:00h. i de 16: 00h. a 21:00h., i el diumenge 18 de febrer de 11:00h. a 14:00h.

 

A l'exposició fotogràfica de Paco Poyato titulada “Wish You Were Here”, han acudit el regidor d'Educació Alejandro Clausell, la regidora de Turisme, Noelia Peris, així com altres membres de la corporació municipal.

“Burriana continua apostant per oferir esdeveniments i propostes de primer ordre que dinamitzen la nostra economia local, atraguen visitants dels municipis de voltant i puguen gaudir de la gran oferta gastronòmica, cultural i patrimonial que posseeix la nostra ciutat”, ha explicat la regidora de Turisme, Noelia Peris, qui ha destacat que “el municipi comptarà amb un festival diferent en cada estació de l'any consolidant-nos com "Burriana Ciutat de Festivals ".