• La provisió de les regidories delegades de Policia i de Personal ordena nomenar funcionaris en pràctiques a tres persones procedents de la borsa d'ocupació de l'última oposició

 

Burriana (12.02.24).- La Policia Local de Burriana ha incorporat 3 agents més a la seua plantilla. Es tracta, de tres persones que van superar la fase d'oposició no obtenint plaça i que mitjançant provisió de les regidories delegades de Policia i de Personal s'ha ordenat nomenar funcionaris en pràctiques.

 

Una selecció per a cobrir places vacants que es realitza per ordre de puntuació d'aquelles persones que han superat les proves selectives i han de realitzar el curs de capacitació de contingut teoricopràctic en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergència IVASPE. Els nous agents, Sergio Ochoa, Daniel Marqués i Pau Salines s'incorporen el 12 de febrer i ja han sigut assignats a diferents seccions del cos de la Policia Local.

 

“Aquest equip de Govern està prenent mesures per a continuar ampliant la plantilla de la Policia Local de Burriana i disposar del major nombre d'agents possibles a la disposició de la ciutadania amb l'objectiu d'aconseguir una ciutat més segura”, ha valorat el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz.