06.02.24 (Burriana). - Yllana va fer vibrar a un públic entregat que va despedir en peu l'espectàcul de teatre musical We Love Rock. El passat dumenge 4, el Teatre Payá fon testic d'un dels espectàculs més enèrgics de la prestigiosa companyia madrilenya, Yllana.


El regidor de Cultura, Jesús Albiol afirma que “el Rock és un dels moviments culturals més importants de la nostra época, que ha eixercit una poderosa influència en la societat. We Love Rock resumix la trayectòria d'este gènero musical a lo llarc de l'història que ha anat evolucionant sense perdre la seua essència. Un espectàcul carregat d'energia, humor i emocions que va arrancar en Bienvenidos, de Miguel Rios.”

Un vell roquer es troba dirigint el seu últim programa de ràdio despuix de més de 30 anys. En la seua despedida dona pas a les noves generacions de rock. Al final, tots combreguen darrere de lo mateix: una guitarra elèctrica. En esta premissa “We Love RocK” va oferir un emotiu viage que va dur a l'espectador a recordar grans temes del roc en un repertori que va incloure cançons d'AC DC, Aerosmith, Nirvana, Oasis, Eric Clapton, Van Hale o Europe, entre unes atres.

 

L'humor, mesclat en la música, la diversió, la fantasia del teatre, i la nostàlgia varen fer d'este espectàcul una delícia per als assistents, un públic que representa als fans de les distintes etapes del Rock.