Burriana (04.02.24).- Durant el matí de hui, els carrers del centre, així com la Plaça El Pla i la Plaça Major, s'han convertit en una lúdica pista d'obstacles per als més xicotets en la carrera més popular i multitudinària en el municipi, que ha sigut tot un èxit de participació.

A la cita esportiva han acudit l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, juntament amb el regidor d'Esports, Fran Capdevila, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, i membres del equip de Govern, qui han fet lliurament al migdia dels diferents trofeus als guanyadors de cada categoria.

També tots els participants s'han portat la seua medalla per participar, a més de diferents regals i obsequis. Esta carrera que integra el foment de la pràctica esportiva amb l'entreteniment i el joc està organitzada per l'Ajuntament de Burriana, el Servei Municipal d’Esports SME i l'AMPA dels centres educatius del municipi amb la col·laboració de Clínica Granell, FINAS Horneados, Centre Podològic Gustavo Agustí, Grup Clínic Javier Cabrera i Infisport.