Burriana (28.01.24)Aquest matí s'ha celebrat la XXIV edició de la ‘Volta als ermites’ de Burriana, una iniciativa cultural i esportiva que cada any organitza la falla Don Bosco, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, liderada per Paloma Boix.

A l'esdeveniment, han acudit l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Festes, Paloma Boix, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, les Falleres Majors de la Falla Don Bosco, Natalia Gil i María Broch, a més d'altres representants de la falla i l'equip de govern.

Aquesta activitat ha reunit a centenars de persones que han recorregut a peu, al llarg d'un trajecte de 25 quilòmetres, el patrimoni cultural del municipi entre tarongers i la mar.

Els participants han visitat les 6 ermites disperses pel terme municipal; Sant Blai, Santa Bàrbara, Sant Gregori, Mare de Déu de la Misericòrdia,Ecce Homo i la Sagrada Família.

A totes les persones que han participat en l'esdeveniment, se'ls ha oferit un desdejuni abans de l'eixida, un esmorzar per a la parada en l'ermita de Santa Bàrbara, una samarreta commemorativa d'aquesta edició i el certificat de la prova. A més, enguany, en col·laboració amb la Regidoria de Turisme, com a novetat s'han repartit una motxilla-saquet de senderisme i una polsera commemorativa de l'esdeveniment.