- L'ampliació del centre educatiu comportarà un nou aulari d'infantil i la futura construcció d'un gimnàs, així com la remodelació integral de l'aulari de primària

Burriana (27.01.24).- L'Ajuntament de Burriana ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació la delegació de competències, en el marc del Programa*Edificant, per a escometre obres de rehabilitació i ampliació del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Francesc Roca i Alcaide, per al que es precisa la disponibilitat de terrenys. Així, l'executiu municipal, en la Junta de Govern celebrada el passat 21 de desembre de 2023, va aprovar el projecte per a l'expropiació, pel procediment de taxació conjunta, dels béns immobles necessaris per a l'ampliació del centre educatiu que implicarà una inversió per a les arques municipals de 24.555,99 euros.

L'adquisició dels terrenys i l'ampliació del centre educatiu comportarà un nou aulari infantil i la futura construcció d'un gimnàs. A més, dins de les actuacions del CEIP Francesc Roca i Alcaide, està prevista la remodelació integral de l'aulari de l'etapa de primària, situat en l'edifici actual, on la Conselleria ja va invertir més de 100.000 euros recentment, en reparacions necessàries en la teulada.

Burriana fa un pas més per a l'ampliació del CEIP Francesc Roca i Alcaide i continuar millorant les infraestructures educatives del nostre municipi”, ha valorat el regidor d'Educació, Alejandro Clausell, qui ha agraït “el compromís i celeritat de Conselleria amb totes i cadascuna de les necessitats que té Burriana respecte als seus centres educatius”.