Burriana ( 24.01.24).-L'ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Turisme, liderada per Noelia Peris, ha presentat la campanya de FITUR 2024, per a atraure visitants i fomentar el turisme en el municipi. En aquesta iniciativa, s'ha donat protagonisme al conjunt de la societat burrianenca, ja que han sigut els encarregats de traslladar als assistents de la fira turística les raons i els arguments per a visitar Burriana, mitjançant missatges escrits de pròpia mà i introduïts en botelles que podran emportar-se els assistents de la fira.

En aquesta original acció per a escriure els missatges de les botelles, han participat els centres educatius, residències de majors, així com transeünts voluntaris a l'atzar que han redactat els motius pels quals caldria visitar Borriana. Una campanya que ha recollit escrits i sensibilitats en molts racons de la ciutat com el mercat municipal, el centre històric i que s'han anat guardant durant diversos mesos abans de l'inici de FITUR 2024.

A més, els recipients exposats en estand del municipi contenen arena de la platja, posant de manifest la rellevància i qualitat de les platges de Burriana, així com la seua relació històrica amb la mar mediterrània i el seu port. D'aquesta manera, els assistents que han recollit una botella a Madrid amb un missatge d'un ciutadà tindran un compte arrere d'un any per a visitar la localitat, representada per rellotges d'arena que també s'han repartit durant la presentació. Durant eixe període de 365 dies, els visitants podran presentar-se en l'oficina de Turisme per a recollir un record del municipi, conéixer a la persona protagonista del missatge de la botella i retornar l'arena a la platja de Burriana.

A l'acte celebrat a Madrid, ha acudit l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, el President del Patronat de Turisme i diputat provincial de Turisme en la Diputació de Castelló, Andrés Martínez. Així mateix, durant el matí el President de la Generalitat, Carlos Mazón així com la Presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, han rebut una botella amb un missatge en el seu interior i un rellotge del compte arrere per a visitar Burriana.