Burriana ( 12.02.24).-L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer  Daudí, acompanyat pel regidor d'Obra Pública, Juan Canós, i el regidor de Via Pública, Mario Trullen, han continuat aquest divendres amb la ronda de visites “Amb els meus veïns”. En aquesta ocasió ha tingut lloc en la zona de la Plaça de l’Hereu.

Entre les peticions veïnals que han pogut escoltar, es troben la d'instal·lar guals elevats per a reduir la velocitat dels vehicles que circulen per l'Avinguda del Transport, l'increment de bancs en la plaça i la poda dels arbustos que dificulta la visibilitat dels cotxes que s'incorporen a l'Avinguda de Nules.

Els veïns també han mostrat el seu descontentament cap al parc caní per les contínues molèsties que ocasiona, una demanda que porten exigint durant set anys i que encara no ha sigut resolta.

“Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels  burrianencs.