El consistori ha registrat tres denúncies en els 15 dies transcorreguts des de l'inici de la iniciativa que pretén frenar l'abandó d'estris en la via pública

La quantitat mínima de les sancions ha augmentat de 100 euros a 600 euros, podent ascendir fins als 30.000 euros

Burriana (08.12.23).- L'Ajuntament de Burriana ha registrat un total de 3 denúncies que la Policia Local ha imposat durant els 15 dies transcorreguts des de l'inici de la campanya contra l'abandó de voluminosos en la via pública. Així doncs, la sanció mínima en les denúncies ha augmentat de 100 euros a 600 euros fins als 30.000 euros, en funció de la gravetat de cada cas.

Des de l'entrada del nou equip de govern s'han comptabilitzat 12 denúncies per abandó d'estris, enfront de les 3 denúncies efectuades des de l'1 de gener fins al 17 de juny, una mostra del sòlid compromís de l'Ajuntament amb els objectius de la iniciativa.

La Fase 2 de la campanya, sota el lema "Burriana, Dona Exemple," es va centrar en despertar l'orgull i la responsabilitat cívica dels burrianencs en relació amb la neteja i la cura de la ciutat. Per a això, el consistori ofereix un servei gratuït de recollida de voluminosos per a facilitar el compliment de la normativa.

Si necessita desfer-se d'estris voluminosos, simplement telefone al número 964 53 67 61 i programe una recollida. Això garanteix una eliminació adequada i evita la necessitat d'abandonar objectes en la via pública i les conseqüències que això comporta.

 

 

“Amb el llançament de la campanya de conscienciació, la Policia Local de Burriana ha reforçat la vigilància en la via pública a través d'un dron i un vehicle camuflat en zones on habitualment s'han abandonat voluminosos. Aquests actes comporten greus conseqüències per al municipi i els seus habitants, per aquest motiu, les sancions econòmiques pretenen recordar la responsabilitat de no actuar degudament”, ha explicat Antonio Ferrándiz, regidor de Seguretat Ciutadana.