Burriana. (02.12.23) Durant la vesprada de hui, ha tingut lloc a l'Ajuntament de Burriana, l'acte d'homenatge al pilot burrianenc de Moto2, Sergio García Dols, en el qual l'alcalde, Jorge Monferrer Daudi, li ha atorgat un trofeu commemoratiu, realitzat per l'artista local Juan Poré, amb motiu d'haver sigut proclamat “Rookie de l'any 2023” en aquesta categoria. Títol atorgat com a testimoniatge de la dedicació, l'esforç, i la passió que Sergio sent per l'esport del motor des de molt primerenca edat.

Centenars de motoristes han acudit fins a la Plaça Major per a rebre al jove pilot del Pons Wegow Racing, qui també ha estat acompanyat de veïns, familiars i amics que han abrigallat al burrianenc  en un dia tan especial.

Després de la recepció en el despatx d'alcaldia, s'ha fet lliurament al pilot del trofeu al costat de la corporació municipal, i finalment s'ha celebrat una festa commemorativa, organitzada per la seua família, en la Plaça dels Monges.

Des de les seues primeres victòries com a Campió d'Espanya de Promo 70cc l'any 2013 i Campió d'Espanya de 80cc en 2015, Sergio ha aconseguit competir en el Campionat Mundial de Moto3 en diferents ocasions i acumular un total de 87 carreres, 2 Poles, 20 Podis i 7 victòries en aquesta categoria.