• El nou contracte suposarà reduir la despesa energètica en un 40 per cent i un estalvi d'al voltant del 50 per cent en la factura de la llum. A més, l'empresa concessionària realitzarà una inversió de 2.646.660 euros, comprometent-se en el primer any i mig a la substitució de totes les lluminàries de Burriana

Burriana (13.11.23).- L'ajuntament avança sobre el pròxim contracte de subministrament elèctric per a aconseguir una Burriana més i millor il·luminada, celebrant la mesa de contractació en la qual s'han presentat cinc empreses per al nou servei. El termini de presentació de candidats va finalitzar el passat dia 9 de novembre, i hui ha tingut lloc l'obertura de documentació. Les empreses que s'han presentat reuneixen a tots els líders del sector com són Edison Next Government, filial del gegant estatal d'energia a França EDF, Elecnor Serveis i Projectes, UTE Ferrovial Construcció juntament amb Endesa , Sitelec Global de Serveis i Obres i UTE Serveo Serveis juntament amb Iberdrola.

Aquest nou servei suposarà una millora substancial, i de forma quasi immediata, en la il·luminació de la localitat, ja que portarà una inversió per part de l'empresa concessionària d'al voltant de 2.646.660 euros. Durant el primer any i mig es canviaran totes les lluminàries de la ciutat, la qual cosa suposarà reduir la despesa energètica un 40 per cent, i un estalvi d'al voltant del 50 per cent de la factura de la llum durant els pròxims quinze anys. Amb l'inici d'aquest nou contracte, Borriana tindrà unes instal·lacions elèctriques en un breu període de temps completament noves, amb la substitució de components com a quadres de comandaments, cablejat, connexions, dispositius elèctrics i electrònics, llums, fusibles, canalitzacions i arquetes, entre altres elements. A més, el nou plec de condicions, també recull la il·luminació de les construccions i llocs més emblemàtics de Burriana com són el campanar, la Basílica d'El Salvador, El Pla i l'ajuntament.

“Aquest equip de Govern segueix avant amb tots els tràmits necessaris per a aconseguir una ciutat més i millor il·luminada com vam defensar durant la campanya electoral”, ha valorat el regidor de Via Púbica, Mario Trullen, qui ha explicat que “Burriana necessita una millor il·luminació per a convertir-nos en una ciutat més sostenible i eficient”.