Una iniciativa, en col·laboració amb la Confederació d'empresaris de comerç i serveis autònoms de la Comunitat Valenciana, que compta amb una aportació municipal de 170.054 euros

Burriana (03.10.23).- L'Ajuntament de Burriana ha iniciat la campanya de bons 2023 en suport al comerç local i de proximitat amb l'objectiu de continuar impulsant, promocionant, i fomentant aquest sector juntament amb l'artesania de la Comunitat Valenciana. Una iniciativa en col·laboració amb la Confederació d'empresaris de comerç i serveis autònoms de la Comunitat Valenciana, CONFERCOMERÇ-CV, i que suposa un impuls i un baló d'oxigen per al comerç local i de proximitat.

Inscripcions

A aquesta campanya poden adherir-se de manera gratuïta els establiments que compten amb un local obert al públic de manera permanent, i tinguen un màxim de 10 treballadors. Així mateix, les persones beneficiàries dels bons hauran d'estar empadronades en el municipi de Burriana, ser majors d'edat, i podran adquirir-los a través de la plataforma o de manera presencial en l'edifici de la Cambra Agrària. Els consumidors hauran de pagar el 50 per cent del total, amb un màxim de subvenció per persona de cent euros, aplicant està quantitat màxima en el bo de dos centenars euros.

Quantia dels bons

En aquesta edició, l'import total que aportarà el consistori ascendeix a 170.054 euros, sent 150.000 euros destinats a subvencionar la compra dels veïns de Burriana que realitzen en els establiments comercials que s'adherisquen a la campanya, i un import de 20.052 euros, per a sufragar les despeses de gestió dels bons de comerç, com a eines informàtiques, despeses bancàries, disseny de campanyes publicitàries i altres despeses com a edició, difusió i publicitat en els mitjans de comunicació.

Hem de fer tot el possible per recuperar el petit i mitjà comerç que ha patit molt durant la pandèmia i està sent castigat per una inflació desbocada per l'encariment de subministraments i matèries primeres”, ha explicat la regidor de Comerç, Consum i Mercats, Suni Fandos. “El comerç té la capacitat d'omplir de vida el centre, generar ocupació, i des del consistori hem de secundar reactivar l'economia del cor de la nostra ciutat”, ha afegit.