L'Ajuntament de Burriana, una vegada acaben les actuacions de neteja a l'entorn del carrer l’Encarnació i Panderola haurà finalitzat 7 sectors dels 13 que divideixen el municipi

Burriana (19.09.23).- L'Ajuntament de Burriana reprendrà aquesta setmana el pla de xoc de neteja integral de la ciutat després de la rebentada tèrmica que va obligar a paralitzar les tasques de neteja i centrar els recursos en la neteja d'urgència dels desperfectes ocasionats pel temporal. Entre les labors i actuacions que realitzen els operaris dins del pla de xoc de neteja es troben l'aigualeig amb cubes, escombratge intensiu o neteja amb mànegues a pressió amb detergent, a través d'una sèrie de recursos i maquinaries com ara un camió cisterna, barredora, hidrolimpliadora, la brigada municipal i un camió encarregat de lava contenidors.

Dijous que ve 21 de setembre, començaran els treballs a l'entorn del carrer l’Encarnació des d'encreuament Raval fins a 9 d'octubre. Seguint amb la dinàmica habitual, es retiraran els vehicles dels barris indicats en les notificacions del consistori. El divendres 22 de setembre prosseguiran les labors en Ronda Panderola, Benito Pérez Galdós i València. A més, estan previstes la resta dels carrers del sector de la Panderola passant per Vinaralls des de Ronda Panderola fins a Peu de la Creu, Mare de Deu del Xiquet Perdut, Sant Leandro i Salvador Giner, Manuel Becerra, Lleialtat, Blasco Ibañez, 1ºde maig, Sant Andreu, Sta Elvira, Sant Germán i Vicente Andrés Estellés. Així fins a completar la neteja i sanejament en els tretze sectors en els quals es divideix el pla d'actuació en el municipi, dels quals s'hauran completat després de finalitzar aquest sector, set.

“El pla de xoc de neteja integral va ser una de les principals propostes de campanya per a aconseguir una Burriana més neta. Més de la meitat del municipi pot dir que les labors de neteja són una realitat palpable i qualsevol veí pot quantificar i comprovar. Una vegada finalitzem al carrer Vicente Andrés Estellés, haurem netejat set dels tretze sectors, en molt poc temps i a cost zero per als ciutadans”, ha valorat el regidor Mario Trullen.