• El consistori ha contracte a huit persones desocupades d'almenys 30 anys amb una subvenció LABORA de 154.938,84 €, i una aportació municipal de 122.083,05 € per a les contractacions

Burriana (18.09.23).- L'Ajuntament de Burriana ha contractat huit persones a través del programa EXPLUS 2023, unes subvencions procedents de la Generalitat Valenciana, per a fomentar la creació d'ocupació en persones desocupades. El consistori ha rebut una subvenció LABORA de 154.938,84 €, i ha reservat una aportació municipal de 122.083,05 € per al conjunt de les contractacions. Unes ajudes de les quals poden beneficiar-se ajuntaments, mancomunitats de la Comunitat Valenciana o els seus organismes autònoms, i que estan destinades a fomentar la creació d'ocupació en persones desocupades d'almenys 30 anys, que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat, i per un període de 12 mesos de duració.

El programa de subvencions ha permés la incorporació de dos auxiliars administratius per a Medi Ambient, un obrer i un pintor de Via Pública, una peona en el cementeri municipal, un altre auxiliar administratiu per al museu municipal, una tècnica en integració social per a Serveis Socials i una tècnica de turisme per a aquesta àrea.

“Una iniciativa que fomenta l'ocupació a Burriana i ens ajuda a continuar millorant els serveis que oferim des de l'Ajuntament en sumar més talent a la nostra plantilla. Acollir-nos al programa XPLUS ens permet incorporar recursos humans i econòmics al consistori per a treballar per la reinserció laboral”, ha valorat Suni Fandos.