- L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer i el portaveu de Vox, Juan Canós, valoren l'acord com “el punt d'inici per a començar a donar respostes reals a la petició de canvi que van expressar els burrianencs el passat 28 de maig en les urnes”

- El PP estarà al capdavant de l'Alcaldia així com de huit regidories les grans àrees de les quals seran: Turisme, Hisenda, Serveis Públics, Esports, Personal, Assumptes Socials, Falles i Festes, Educació, Sanitat, Comerç, Poblats Marítims, Comunicació, Agricultura i Pesca

- Vox dirigirà quatre regidories: Urbanisme, Cultura, Seguretat Ciutadana i Família

 

El Partit Popular i Vox han aconseguit un acord de Govern a Burriana per a treballar immediatament per l'impuls de la ciutat i l'atenció dels veïns. 

L'alcalde, Jorge Monferrer, i el portaveu de Vox, Juan Canós, valoren l'acord de Govern a l'Ajuntament de Burriana com “el punt d'inici per a començar a donar respostes reals a la petició de canvi que van expressar els burrianencs el passat 28 de maig en les urnes”.

El PP estarà al capdavant de l'Alcaldia així com d'un huit regidories, les grans àrees de les quals seran les següents: Turisme, Hisenda, Serveis Públics, Esports, Personal, Assumptes Socials, Falles i Festes, Educació, Sanitat, Comerç, Poblats Marítims, Comunicació, Agricultura i Pesca. Per part seua, Vox dirigirà Urbanisme, Cultura, Seguretat Ciutadana i Família.

“El nostre objectiu és situar a Burriana on es mereix i que els veïns tornen a tindre veu, millors serveis i oportunitats de futur. Nosaltres, com a servidors públics, treballarem per a aquesta ciutat i tots els seus veïns. Serem útils i àgils en la resolució de problemes perquè si estem al capdavant d'Ajuntament de Burriana és perquè aquesta ciutat torne a ser líder, com mereix”, ha indicat l'alcalde, Jorge Monferrer.

“Treballarem per a garantir més i millors serveis, millorar el benestar de la ciutadania i atendre a tots i cadascun dels nostres veïns, sense sectarismes i amb la màxima transparència”, ha garantit Juan Canós.