- L'Ajuntament s'ha sumat avui a la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies


Borriana s'ha sumat avui a la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies d'una concentració silenciosa a les portes del consistori com a mostra de solidaritat amb el poble ucraïnès. Així com per a urgir a la finalització del conflicte bèl·lic originat pel president rus i per al restabliment de la pau i legalitat democràtica internacional.

En l'acte, presidit per l'alcalde en funcions, Vicent Aparisi, han participat una àmplia majoria de membres de la corporació municipal i veïns i veïnes de la ciutat. L'Ajuntament de Borriana s'està bolcant per a canalitzar tota l'ajuda humanitària aportada per la societat borrianenca que s'està recollint des d'un primer moment i que no para d'arribar des d'iniciatives molt diverses, mostrant una vegada més el compromís del municipi davant qualsevol catàstrofe humanitària.

El govern local ha volgut traslladar el seu suport i afecte a totes les persones que estan patint en aquests moments les conseqüències del conflicte bèl·lic desencadenat per la Federació Russa contra Ucraïna. Suport i afecte que se suma a les actuacions humanitàries que es desenvolupen d'acord amb la Generalitat Valenciana i el Govern d'Espanya en coordinació amb la Unió Europea.