• Encapçalada per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i una nodrida representació de la corporació municipal

 

 El festival Arenal Sound 2022 va rebre ahir de vesprada la visita oficial de les autoritats als actes d'inauguració del recinte, encapçalada per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i una nodrida representació de la corporació municipal, on van poder comprovar el desenvolupament d'aquest important esdeveniment turístic i musical que s'ha convertit en tot un referent per a la joventut de tot Espanya.

Una visita que va comptar, a més, amb l'assistència de la subdelegada del Govern d’Espanya, Soledad Ten, la directora territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana a Castelló, Eva Redondo, el director Territorial de Justícia i Interior, Miguel Ángel Guillén, representants d'Emergències de la Generalitat Valenciana, comandaments de la Guàrdia Civil, de Policia Local de Borriana, i de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana.

Acompanyats dels promotors del macrofestival, els germans David i Toño Sánchez, les autoritats van recórrer les instal·lacions habilitades per a acollir les més de 50.000 persones diàries que es concentren en el recinte per a gaudir dels concerts multitudinaris a l'aire lliure, durant els 6 dies en què estaran obertes les portes de les diferents infraestructures que conformen el festival.

Borriana es converteix així, amb el festival més multitudinari d'Espanya, en la capital de la música i dels festivals d'estiu. L’Arenal Sound obri avui, després de les jornades prèvies, tots els seus escenaris per a acollir els artistes nacionals i internacionals com Myke Towers, Lola Índigo, Dimitri Vegas & Like Mike, C. Tangana, Duki, Bizarrap, Afrojack o Bad Gyal, entre d’altres