Eva Redondo Burriana

 

- La nova directora territorial substitueix Adolf Sanmartín en el càrrec que va deixar vacant al novembre

- Des de l'Ajuntament se li han traslladat alguns dels projectes pendents de la Generalitat, especialment en matèria de patrimoni


L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Borriana ha rebut a la casa consistorial la nova directora territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana a la província de Castelló, Eva Redondo.

Redondo ha entrat a ocupar el càrrec de directora territorial en la delegació del Consell en substitució del seu antecessor, Adolf Sanmartín, que va deixar el lloc vacant per a ocupar el de director general de Coordinació d'Emergències.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat la importància que Redondo vinga a ocupar aquest lloc, que portava vacant des de novembre, donat la importància de comptar a la província amb un interlocutor del Consell.

Per part seua, Eva Redondo ha agraït “el treball i l'esforç de l'alcaldessa, especialment en una situació de pandèmia com l'actual”. A més, la delegada entrant ha expressat la seua voluntat de “màxima col·laboració per a agilitar els temes pendents en el municipi” que li ha plantejat Maria Josep Safont, així com per a “col·laborar en la comunicació entre l'Ajuntament, les diferents conselleries i Presidència de la Generalitat”.

En la reunió, l'Equip de Govern municipal li ha traslladat els diferents projectes que Borriana té pendents, especialment en matèria de patrimoni, com és el cas de la ubicació del consultori mèdic de la zona portuària i el local per a l’associació de veïns, la reobertura del Museu de la Taronja i la rehabilitació de la casa adjacent, les reformes en col·legis a través del Pla Edificant, els permisos pendents per a la ubicació del caragol d’Arquimedes a la Serratella o l'interès de l'Ajuntament a donar ús a alguns immobles propietat la Generalitat.