Borriana acollirà la 4a Trobada de Bicicletes Clàssiques i Antigues dissabte que ve 10 de maig, un esdeveniment en què es congregaran unes quaranta persones vingudes des de diferents punts d'Espanya que portaran bicicletes de principi de segle i del segle XX.

 

 

 

L'arribada dels participants a aquesta trobada, organitzada per l'Associació Nacional de Bicicletes Clàssiques i Antigues i la Regidoria de Turisme, està prevista a les 9.30 hores a la plaça Major, on exposaran les seues bicicletes antigues al públic vestits d'època.

 

 

 

La programació continuarà a les 10.30 hores amb l'inici d'una xicoteta ruta guiada amb bicicleta pel nucli urbà i per distintes parts del terme municipal. Els guies d'Arqueocas seran els encarregats de mostrar als participants els llocs més emblemàtics del centre de Borriana, així com el paratge del Clot de la Mare de Déu.

 

 

 

Aquesta ruta ciclocultural continuarà a la platja de l'Arenal, on els assistents a la trobada podran dinar. Després d'aquest descans, tornaran cap a Borriana sobre les 17.30 hores i faran parada al local Naraniga Gastromusic, on se sortejaran alguns detalls.

 

 

 

El regidor de Turisme, Santiago Zorío, ha assenyalat que “aquesta trobada nacional atraurà fins a Borriana nombrosos aficionats a les bicicletes antigues, la qual cosa suposa una bona oportunitat per a descobrir autèntiques peces de col·leccionista que estan en funcionament”.