La Llar Faller de Borriana ha acollit el primer Festival Solidari de la Salut física, mental i espiritual, organitzat per la Ong Amor en Acció en col·laboració amb l'Ajuntament de Borriana, i la recaptació del qual es destinarà a la construcció d'un hospital a Burkina Faso.

 

La programació d'aquest festival ha arrancat a les 7'30 hores amb activitats relacionades amb el ioga i diferents teràpies per al benestar, així com amb l'actuació del cantautor de cants devocionals de ioga, Manu Om.

 

Paral·lelament a aquestes propostes, s'han desenvolupat diferents xarrades a càrrec de professors de ioga, terapeutes, psicòlegs, coach o nutricionistes que han abordat aspectes de salut des de diferents àmbits.

 

 El programa d'activitats s'ha acompanyat amb llocs de menjar vegana i vegetariana, jocs per a xiquets i un mercat solidari.

 

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont,el regidor de Vía Publica , Vicent Aparisi i el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro, han visitat aquest esdeveniment solidari, que possibilitarà el desenvolupament d'un projecte sanitari a Burkina Faso través d'un donatiu de 3 € d'entrada.

 

 

El regidor de Serveis Socials, Manel Navarro, ha assenyalat que “amb un xicotet donatiu podem contribuir a alçar un hospital a Burkina Faso, on se salvaran moltes vides. Creiem que aquest festival amb una fi benèfica ha atret fins a Borriana a un públic molt relacionat amb les teràpies de salut, i esperem que aquesta siga la primera de moltes edicions”.

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “sabem que des de la Ong Amor en Acció s'ha fet un gran esforç per a organitzar aquest primer festival, on hem pogut trobar una àmplia oferta de teràpies de salut i conferències. Creiem que des de l'Ajuntament hem de recolzar aquest esdeveniment i qualsevol iniciativa solidària que ajude a aquells que més ho necessiten, per açò hem inclòs en els pressupostos una partida destinada a Ong's per primera vegada”.