Música, salut i gastronomia es donen la mà aquest dissabte a Borriana amb la programació de diferents festivals i de la Ruta de la Tapa.

El Festival Maig Di Gras obri a les 12 hores amb propostes gastronòmiques com el French Market, la zona de Food Trucks i la Fira del Disc de Vinil, al costat d'un ampli ventall d'actuacions musicals en el carrer i en la Terrassa Payá amb les brass bands com a protagonistes.

En l'I Festival Solidari de la Salut, que se celebra en la Llar Faller de 7'30 a 21 hores, els assistents tindran la possibilitat de practicar ioga, així com diferents teràpies o xarrades. El cost de l'entrada és de 3 €, amb la recaptació de la qual la Ong Amor en Acció construirà un hospital a Burkina Faso.

A més, la Ruta de la Tapa segueix en marxa fins al 29 de maig. Un total de 15 restaurants participen en aquest esdeveniment, cadascun dels quals prepara una tapa, que podrà prendre's al costat d'una beguda per 2'50 €. El públic podrà participar en sorteigs i votar les tres millors tapes

I no oblideu que podeu acostar-vos a la platja L'Arenal , que s'estarà netejant d'11 a 13 hores.