L'Ajuntament de Borriana ha programat dues xarrades informatives que abordaran qüestions relacionades amb els drets dels consumidors sobre aspectes bancaris i de factures elèctriques.

 

 

 

Les esmentades activitats, organitzades per la Regidoria de Comerç i Consum, es realitzaran els dies 9 i 16 de juny al Centre Municipal de Cultura La Mercé. El dia 9 de juny tindrà lloc la xarrada “Mercat elèctric. Factures de la llum i alternatives ciutadanes”, a càrrec de la cooperativa Som Energia.

 

 

 

El dia 16 de juny, l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes d'Estalvis i Assegurances (ADICAE) impartirà la conferència “Defensa't dels abusos bancaris”.

 

 

 

Des de la Regidoria de Comerç i Consum , s'ha recordat que els nous horaris d'atenció al públic de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) s'han fixat els dilluns, dimarts i dijous, i els dimecres i divendres s'atendran sol·licituds de tramitació de documentació i seguiment d'expedients.

 

 

 

La regidora de Comerç i Consum , Inma Carda, ha destacat que “considerem que aquestes xarrades informatives serviran per a oferir informació als consumidors sobre temes importants i sobre els quals no coneixem tots els nostres drets. Després d'anys sense oferir aquest tipus de xarrades a la ciutadania, ara les hem recuperades perquè creiem que poden ser de molta utilitat i ajudar a resoldre els dubtes dels consumidors”.