L'Ajuntament de Borriana ha presentat el I Festival Solidari de la Salut Física, Mental i Espiritual, organitzat per l'ONG Amor en Acció en col·laboració amb el consistori, que se celebrarà a la Llar Fallera dissabte que ve, 7 de maig, els beneficis del qual es destinaran a la construcció d'un hospital a Burkina Faso.

 

 

 

Aquest festival ha programat activitats de ioga, dansa, conferències, teràpies, parades d'alimentació vegana i vegetariana, jocs per a xiquets i un mercat solidari, que el públic podrà visitar des de les 7.30 fins a les 21 hores.

 

 

L'entrada té un cost de 3 € i els distints serveis oferits en el festival tindran un preu mòdic, la recaptació del qual es destinarà al projecte sanitari que té l'ONG a Burkina Faso. Aquest esdeveniment també comptarà amb l'actuació en directe del cantautor Manu Om.

 

 

 

Les responsables de l'ONG Amor en Acció han agraït el suport rebut en el musical benèfic El Rey Sol a càrrec dels alumnes de l'IES Llombai, que va tenir lloc a l'abril, i en el qual es van recaptar 3.579 €.

 

 

 

Ángeles Almela, presidenta de l'ONG Amor en Acció, ha explicat que “el pròxim 14 de maig un equip de 12 persones ens n'anem a Burkina Faso, on estem desenvolupant un projecte educatiu, sanitari i d'agricultura. Amb la recaptació d'aquest festival ajudarem a construir un hospital, per això invitem a tots a participar en aquest I Festival Solidari”.

 

 

 

Ana Claramonte, coordinadora d'esdeveniments de l'ONG Amor en Acció, ha assenyalat que “necessitem que vinga molta gent perquè amb aquest donatiu de 3 € se salven vides. A més, els assistents tindran la possibilitat de conéixer distintes teràpies, hi haurà jocs per a xiquets o conferències. Volem agrair a tots els participants i col·laboradors, i a l'Ajuntament de Borriana, el suport que hem rebut des del principi”.

 

 

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “hem de donar les gràcies a l'ONG Amor en Acció pel treball tan important que estan desenvolupant i invitem a tots a participar en aquest festival benèfic. Des de l'Ajuntament continuarem fent costat a aquests esdeveniments de caràcter solidari i creiem que hem de contribuir econòmicament a la labor que estan realitzant, per això hem inclòs en els pressupostos una partida destinada a les ONG per primera vegada”.