L'Ajuntament de Borriana està buscant noves instal·lacions per tal d'ubicar el centre de salut de la zona del Port i dotar-lo d'un espai més ampli i adequat per al desenvolupament de la seua activitat, ja que l'espai actual s'ha quedat obsolet i no ofereix possibilitat d'ampliació.

 

 

 

En aquest sentit, el regidor de Sanitat, Manuel Navarro, el tinent d'alcalde del Port, Vicent Aparisi, la directora territorial de Sanitat, Azucena Martín, i el director gerent de l'Hospital de la Plana, Miquel Rovira, han mantingut avui una reunió en què s'ha abordat la necessitat d'ubicar aquest centre sanitari en un altre emplaçament.

 

 

 

Des de l'Ajuntament i la Conselleria de Sanitat s'han visitat algunes possibles ubicacions i s'està treballant en l'elecció de l'espai que reunisca les condicions necessàries i complisca les normatives específiques pròpies d'un centre de salut. Una vegada es trobe un emplaçament que tinga totes aquestes característiques, la Conselleria adequarà l'espai perquè estiga en funcionament en el menor període de temps possible.

 

 

 

El regidor de Sanitat, Manel Navarro, ha destacat que “ens estem mobilitzant per trobar un espai que siga del grat dels professionals sanitaris i que complisca les condicions necessàries. El primer pas és disposar d'un nou emplaçament perquè la Conselleria de Sanitat puga procedir a la seua adequació. La nostra intenció és disposar d'aquest nou espai en el mínim de temps possible”.

 

 

 

Per la seua banda, el tinent d'alcalde del Port, Vicent Aparisi, ha assenyalat que “considerem que tant els professionals sanitaris del centre de salut del Port, com els veïns i veïnes d'aquesta zona, necessiten un nou espai més adequat que reunisca millors condicions i que oferisca possibilitat d'ampliació. Estem visitant possibles ubicacions i agilitzant els tràmits amb la Conselleria per tal que disposem prompte d'aquestes noves instal·lacions”.