Aquest cap de setmana comença a Borriana la VII Ruta de la Tapa amb la participació de 30 restaurants del municipi. Des d'ahir divendres fins al pròxim 29 de maig, els distints establiments oferiran una tapa i una beguda per 2,50 €.

Els veïns i visitants que participen en aquest esdeveniment gastronòmic, organitzat per la Regidoria de Turisme, podran votar les 3 millors tapes a través del passaport que tots els locals facilitaran a aquells que consumisquen les tapes i begudes oferides, i que serà marcat amb el segell del restaurant.

Quan el passaport estiga marcat amb 10 segells, haurà de dipositar-se a les urnes habilitades als restaurants o a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament fins al dia 10 de juny, de manera que entre totes les persones participants se sortejarà una estada de cap de setmana al Gran Hotel Peníscola, que inclou mitja pensió i un circuit spa.

El públic participant també podrà votar a través de l'aplicació per a smartphones Rutappa demanant el codi de cada tapa als locals. Entre els votants a través d'aquesta aplicació se sortejarà un curs de 6 hores de navegació a l'Escola de la Mar de Borriana.

Els dos sortejos es realitzaran el 21 de juny i el nom de la persona guanyadora es publicarà en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la pàgina de Facebook de Borriana Turisme.

Molina Tasca, Pizzeria Da Paolo, Restaurant Casino Caixa Rural, Casa Lola, Al Natural, Ca Vicent, Bómbora's, Bocateria Tesón, Scala Restaurant, Mestral Restaurant, Frankfurt Parri's, Bar Fonda Maruja, El Albero, Paninos, Ferrocarril 1870, El racó de Mina, El Templat, Quin Café, El rincón del pirata, Le petite sweet, La xarraeta, La Andaluza Low Cost, Bar Estrella, Bar Cafeteria Tertulia, L'Escorredor Café, Aralar, La Cabanenca, Casa Rosa, Taberna de Aragón i Restaurant Nàutic són els establiments participants, que en aquesta edició s'han incrementat de 27 a 30 respecte de l'any passat.

 L'organització recomana consultar prèviament els horaris dels diferents locals, ja que alguns tenen horaris limitats per a la degustació de la tapa.

El regidor de Turisme, Santiago Zorío, ha assenyalat que “animem veïns i visitants a eixir pels restaurants de Borriana per tal de degustar les tapes que han preparat. Aquest és un bon reclam turístic i una bona manera de potenciar la restauració del nostre municipi, que durant un mes està immersa en aquesta Ruta de la Tapa. Prova d'això és que el nombre de locals participants va augmentant i enguany ja en són 30 els establiments que formen part d'aquest esdeveniment”.