Les obres de construcció de 72 nínxols nous en el cementeri de Borriana s'han iniciat aquest dilluns després de la reunió mantinguda entre l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el regidor de cementeris, Vicent Aparisi, i el gerent de l'empresa adjudicatària, Intecmin SL, en la qual s'ha signat l'acta de replanteig que dóna inici a les obres.

Després de la licitació pública d'aquesta obra amb un pressupost base de licitació de 53.549'72 €, exclòs l'IVA, finalment s'ha contractat per 36.105 €, la qual cosa suposa una millora de 17.444 € respecte al pressupost inicial.

Està previst que els treballs de construcció dels nínxols estiguen acabats en el termini d'un mes.

Aquesta actuació forma part de la primera fase d'ampliació del cementeri municipal, ja que l'Ajuntament de Borriana està treballant en l'increment de l'espai dedicat als nínxols, una obra més extensa que es durà a terme en el 2017 en els terrenys adjacents al cementeri, ja adquirits pel consistori.

El regidor de Cementeris, Vicent Aparisi, ha explicat que “l'engegada de les obres ens permetrà disposar de 72 nínxols nous en el termini aproximat d'un mes, una xifra que volem augmentar de cara a l'any amb l'ampliació del cementeri en els terrens annexos al cementeri municipal”.

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat que “aquesta primera ampliació ens permetrà cobrir les necessitats de la població de cara als pròxims mesos. El nostre objectiu és posar-nos a treballar com més prompte millor en el desenvolupament de la segona fase del projecte d'ampliació del cementeri”.