La segona jornada de la Fira de les Lletres de Borriana va continuar ahir dissabte en la Plaça La Mercé amb activitats infantils, la presentació d'un llibre i una degustació gastronòmica, a més de l'àmplia oferta de stands dedicats a la literatura.

L'agenda firal es va iniciar a les 10'30 hores amb una activitat organitzada per l'ADL de l'Ajuntament anomenada "El racó dels menuts: contes a través de la pell" a càrrec de Dolça la Sucrera, en la qual van participar xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys al costat de les seues famílies.

A les 11 hores la Coral Infantil i Juvenil Borrianenca va oferir un assaig en la fira i a les 12 hores es va presentar el llibre "La memòria del sabor", de Joan Garí amb el fotògraf Ramon Usó, i amb una demostració culinària a càrrec de la Pizzeria Restaurant Pinocchio i el seu restaurador Vicente Bou. Seguidament es va oferir una degustació de suquet de peix de Borriana, coca i mandonguilles de bacallà als assistents.

A la vesprada l'espectacle d'animació musical infantil Trasgos, de la Banda del Drac, va congregar a gran nombre de xiquets i xiquetes que van participar activament en aquesta actuació que combina el joc i cançons inspirades en sons cèltics.

 El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que "esperem que els assistents a la fira puguen gaudir de totes les activitats que s'han programat. Hem volgut que en aquesta Fira dels Lletres la literatura ocupe un lloc protagonista, però l'hem complementat amb animació infantil, cultura i gastronomia, una fórmula que pensem pot atraure a més públic".