El Ple de l'Ajuntament de Borriana aprova aquest divendres els projectes que s'han d'incloure en els Plans d'obres i serveis provincials. L'equip de govern, complint els compromisos adquirits amb els veïns, atendrà unes antigues reclamacions de les zones perifèriques de la Serratella i Santa Bàrbara, necessàries per motius de seguretat.

 

Aquests projectes permetran, d'una banda, reparar el paviment del camí de la Coixa, en el tram d'accés als poblats marítims-la Serratella, uns 450 metres, amb un pressupost de 25.000 euros. D'altra banda, es millorarà l'accés de vianants al nucli de població de Santa Bàrbara, amb una inversió en voreres, canalització de drenatge i embornals, per import de 35.000 euros.

 

El regidor Vicent Aparisi ha manifestat que “les reivindicacions justificades dels veïns d'aquestes zones durant molts anys començaran a ser ateses amb aquestes actuacions, que seran l'inici d'un treball de manteniment i millora de les zones”.

 

Aparisi recorda que “formen part del compromís de l'equip de govern per millorar l'entorn, les condicions i la qualitat de vida dels veïns d'aquestes zones”.