El Casal Jove de Borriana acollirà set tallers relacionats amb la recerca d'ocupació durant els mesos d'abril, maig i juny adreçats a desocupats del municipi i programats per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i la Diputació de Castelló, emmarcats dins del Pla estratègic provincial per al foment de l'ocupació.

 

 

 

El primer d'aquests cursos, que es realitzaran de 9.30 a 13.30 hores, es desenvoluparà els dies 21 i 29 d'abril i 12 i 26 de maig davall el títol “Entrenament en mindfulness per a la recerca d'ocupació”.

 

Durant el mes de maig se celebraran tres tallers sobre com parlar en públic, com superar un procés de selecció o com potenciar la recerca d'ocupació a través de Linkedin, programats en distintes sessions.

 

 

 

Els tres tallers restants es realitzaran des del 6 fins al 24 de juny i tractaran aspectes relatius a la superació d'entrevistes personals, intel·ligència emocional aplicada a la recerca d'ocupació i al desenvolupament personal i ocupació de les dones.

 

 

 

Després d'aquest primer bloc de formació prèvia a l'estiu, es realitzarà un segon apartat de cursos durant els últims mesos de l'any.

 

Els cursos són gratuïts i les persones interessades poden inscriure-s'hi a l'oficina de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de manera presencial fins a la seua data d'inici.

 

 

La regidora de Promoció Econòmica, Inma Carda, ha manifestat que “hem pogut acollir-nos a aquest Pla provincial de foment d'ocupació i oferir cursos a la població desocupada. La formació és necessària durant els períodes de desocupació i pensem que l'administració pública ha d'oferir cursos orientats a la millora del currículum que ajuden a aconseguir noves oportunitats laborals”.