L'Ajuntament de Borriana substituirà el centre de transformació elèctric de la zona marítima pròximament, ja que necessita una reparació urgent segons l'informe realitzat pels tècnics municipals. Per aquest motiu l'equip de govern haja destinat una partida de 69.877 € en els pressupostos de 2016 per a aquesta fi.

 

Aquest transformador subministra electricitat a tots els locals del port tals com a quiosquets, restaurants, el càmping, el club de windsurf i altres serveis de la zona.

 

Està previst que la substitució es duga a terme en un termini de mes i mitjà aprofitant que l'equip està ara parat, de manera que funcione en condicions de cara a la temporada estival.

 

El regidor de Poblats Marítims, Vicent Aparisi, ha explicat que “quan els tècnics municipals ens van comunicar que aquest transformador es podia trencar d'un moment a un altre, decidim incloure una partida en els pressupostos de 2016, ja que es tracta d'una reparació important i urgent. En els últims anys s'han anat fent xicotets arranjaments i malgrat els avisos dels tècnics municipals, l'anterior equip de govern va evitar reemplaçar aquest transformador i mai va incloure una dotació econòmica en els pressupostos”.

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assenyalat que “pensem que en aquesta qüestió és necessari treballar amb previsió perquè el transformador no genere problemes de cara a l'estiu. Aquest transformador possibilita el funcionament dels serveis de la zona marítima, per açò entenem que és una actuació que precisa la seua inclusió amb una dotació econòmica en els pressupostos”.