L'equip de govern de l'Ajuntament de Borriana presenta aquesta setmana, per a la seua aprovació en el ple municipal, una modificació de crèdit que permetrà destinar uns 974.000 euros dels romanents de 2015 a inversions, subvencions i pagament de deute i responsabilitats derivades dels exercicis anteriors. Així l'explicat la regidora d'Hisenda, Cristina Rius, per a explicar aquesta important mesura econòmica.

Entre les inversions, destaca la dotació de 480.000 €, el 50% del projecte que ha d'aportar Borriana, per al Vial al Port, cofinançat per la Generalitat Valenciana amb la resta del cost. Així mateix, també es prepara la partida per al canvi de climatizador de la piscina i una dotació que permeta finalitzar la unitat d'execució D3-3..

Finalment, es destinen 250.000 euros per a posar al dia el pagament del subministrament elèctric i començar a preparar la contractualizació del servei, es doten 49.000 € per al pagament de la sentència de la SER, i altres previsions de diversa naturalesa per al pagament de deutes d'exercicis anteriors.

 

Rius ha destacat que “a poc a poc anem ordenant els comptes municipals alhora que s'avança en la gestió municipal i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans”.

 L'alcaldessa de Borriana, María Josep Safont, considera que aquest paquet de mesures “complementa el pressupost de 2016, avançant en projectes d'inversió i subvencions, amb la responsabilitat de resoldre problemes de gestió i deutes d'exercicis anteriors