La Consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, la directora General del EIGE (Entitat d'Infraestructures de la Generalitat), Blanca Marín, el tinent d'alcalde, Vicent Granel, el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro, i diversos membres de l'equip de govern han visitat els habitatges socials del municipi rehabilitades per la Generalitat Valenciana, els treballs de la qual de reforma estan en la fase final i que seran lliurades pròximament.

 Es tracta de 18 habitatges socials, més una que està en fase d'estudi i valoració, pròximes a la Plaza Tomas i Valenta destinades a persones que estan en risc d'exclusió social o han sigut desnonades, per les quals es paga un lloguer social en funció de la situació econòmica individual de cada família segons el sistema de bonificacions de la Generalitat Valenciana.

La consellera d'Habitatge, Maria José Salvador, ha explicat que “el primer pas per a garantir el dret a l'habitatge ho ha de donar l'administració pública, per açò hem de tenir els habitatges en condicions per a lliurar-les a les famílies necessitades. Hem heretat de l'anterior govern 700 habitatges que no estaven per a habitar i el que hem fet és posar-nos a treballar amb el EIGE perquè estiguen en condicions per a les persones”.

Per la seua banda, el tinent d'alcalde de Borriana, Vicent Granel, ha destacat que “estem molt satisfets perquè 18 famílies de Borriana tindran un habitatge en condicions en un barri com La Bosca que necessita reformes. Aquests són els primers passos per a una societat més justa i  en aquest sentit la labor del regidor de Serveis socials és fonamental. Per aquest camí camí va a continuar treballant el nostre equip de govern, ja que pensem que el primer són les persones. La gent que entre en aquests habitatges entraran en un habitatge digne i no com les lliurades per l'anterior govern.”