Borriana celebra la festivitat del Divendres Sant amb diferents actes religiosos, entre els quals destaca la Processó del Sant Enterrament, organitzada per la Confraria del Sant Sepulcre amb la col·laboració de les Hermandats i Confraries.

 La desfilada processional ha partit a les 22:00 hores des de la Plaça Major del municipi amb la imatge del Crist acompanyada per la Confraria del Sant Sepulcre, al que s'han unit tots els passos de Borriana il·luminats per les set Hermandats i Confraries de la Setmana Santa de la localitat.

 L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha assistit a la processó, acompanyada per part de l'equip de govern i de la corporació municipal.

 El recorregut ha avançat per la Puríssima, Sant Xuxim, Sant Vicent, El Raval, L'Escorredor, Sant Victorià, Colom, Pl. Martí de Viciana i El Pla per a finalitzar de nou en la Plaça Major.

Les celebracions religioses continuaran al llarg de tot el cap de setmana. Diumenge que ve a les 9 hores la Processó de la Trobada i la Missa Solemne de Pasqua en la Basílica del Salvador tancaran els actes processionals de Setmana Santa.