pleno mayo 19

L'Ajuntament de Borriana ha reactivat el PAI Sant Gregori amb l'aprovació plenària del recurs presentat per l'urbanitzador, tràmit que dóna via lliure al desenvolupament del projecte urbanístic i obri un futur d'expectatives centrades en el turisme.
Amb aquesta aprovació plenària l'equip de govern ha apostat per desbloquejar el projecte i per retornar la condició d'agent urbanitzador a la mercantil Urbanització Golf Sant Gregori S.A., la qual compta amb el suport de l'Associació de Propietaris Sant Gregori i ha complit amb els requisits derivats de l'acord transaccional aprovat al febrer entre l'Ajuntament i la pròpia empresa.
Gràcies a que el ple ha assumit els informes jurídics de l'assistència tècnica d'Amparo Baixauli González de data tant de 8 d'abril com de 3 de maig pel qual s'alça la nota d'objecció suspensiva i l'estimació del recurs de reposició interposat per l'urbanitzador, aquest pas suposa l'inici del procés de licitació de les obres d'urbanització, que començaran aquest mateix any amb un termini d'execució de 4 anys i amb l'objectiu de convertir a Borriana en un de les principals destinacions esportives i residencials de la costa valenciana.
La reactivació de Sant Gregori està emparada pels informes positius de gabinets urbanístics de gran prestigi que han portat tot el procés des del principi, els quals avalen la seua legalitat i el desenvolupament del projecte pel seu impacte positiu per al municipi. A més, tots els acords plenaris adoptats des de l'11 de març de 2016 han sigut favorables a la continuació de Sant Gregori, procés que posa de manifest la voluntat del consistori de vetlar pels interessos dels propietaris i els veïns buscant les millors opcions.
Però a més, l'última sessió plenària de la legislatura, també ha servit per a l'aprovació de l'ampliació dels criteris objectius per a l'assignació del complement de productivitat als empleats públics de l'Ajuntament de Borriana. Però a més, el ple també ha tirat avant mitjançant la seua aprovació l'annex del projecte d'expropiació per a a l'eixample de la calçada actual de la carretera del Grau, dins del desenvolupament de l'estratègia EDUSI procedent dels Fons Europeus FEDER.