L'Ajuntament de Borriana ha presentat el dispositiu de seguretat previst per a aquestes Falles 2016, que està format per efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Autonòmica que realitzaran un total de 500 entrades de servei.

Després de la Junta de Seguretat, a la qual han assistit l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el regidor de Seguretat, Javier Gual, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, el Subdelegat del Govern, David  Barelles i membres de la Guàrdia Civil, Policia Autonòmica i Policia Local s'ha donat a conèixer el contingut d'aquest desplegament de seguretat, que també comptarà amb la col·laboració de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil, i que farà més recalcament en els espectacles pirotècnics.

Les nits del Correfoc , Nit del Foc i de la Cremà de les Falles es reforçarà la vigilància amb un operatiu especial. A més, durant totes les festes es desenvoluparà una campanya de control de venda de productes pirotècnics.

L'Ajuntament ha habilitat una zona d'estacionaments d'en total 2.470 espais en l'Avinguda 16 de juliol, en el Pont de Calatrava i en Novenes de Calatrava amb l'objectiu de facilitar l'estacionament en la perifèria.

 Per la seua banda, la Policia Local informarà puntualment dels corts de tràfic a través del seu compte de twitter @poli_burriana i en la seua pàgina web www.policialocalburriana.es.

Al marge de les festes de Falles, el Subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, ha destacat la reducció en un 5'5% de les xifres de delinqüència en el municipi, així com el descens d'un 35% dels robatoris en el camp durant l'any passat.

 

 El regidor de Seguretat, Javier Gual, ha explicat que “aquest ampli dispositiu de seguretat de Falles permetrà una major efectivitat davant qualsevol incidència. Es va a incrementar la vigilància en tots els actes pirotècnics perquè comporten major perill, així que demanem la col·laboració responsable de tots”.

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “amb aquest desplegament posem tots els mitjans al nostre abast per a garantir la seguretat en els diferents actes del calendari faller. Esperem que aquestes Falles 2016 transcórreguen amb normalitat i que tots puguem gaudir d'aquestes festes”.