L'Ajuntament de Borriana ja ha anunciat els horaris en els quals l’estudiantat de la UJI de la ciutat podrà començar a arreplegar els seus abonaments de cara al pròxim any, quan continuarà el servei d'unió de la capital de la Plana Baixa amb la Universitat, a més del pas per Almassora on també es presta el servei. Així, els pròxims dies 28 i 29 de desembre i 2 de gener han sigut els triats perquè es puga arreplegar qualsevol tipus dels tres abonaments disponibles en el Casal Jove de la ciutat, i en horari d'11:00 a 13:00 hores durant ambdues jornades. 
Així, tal com s'ha detallat des de les regidories tant de Joventut com de Cultura, “l’estudiantat de Borriana pot triar qualsevol dels tres abonaments que posem a la seua disposició, tant aquells que siguen mensuals, com els trimestrals o per al conjunt de tot el curs acadèmic de la Universitat Jaume I”. Encara que en aquesta ocasió, i després de la prova pilot del servei que durant els últims mesos ha permès als i les estudiants disposar d'un servei gratuït, a partir del mes de gener l'abonament per a tot el curs s'adaptarà als sis mesos que en aquest cas encara resten per a la finalització del curs. Des de l'Ajuntament de Borriana s'ha posat l'accent principalment en “les tarifes que hem establit tant en el municipi d'Almassora com ací a Borriana, i que creiem que responen a les demandes d'un servei barat i que complisca amb les exigències de l’estudiantat”. Així, l'abonament per a un mes podrà adquirir-se per tan sols 20 euros, mentre que per al corresponent a tot un trimestre el preu final serà de 50 euros. Finalment, i tenint en compte que són sis mesos els que resten de curs, l'abonament per a tot eixe període de temps s'ha establert en un preu final de 80 euros, mentre que en futurs cursos el preu anual serà de 120 euros. 
Per tal de facilitar la tramitació dels nous abonaments, aquelles persones que ja disposaven d'ell durant la primera part del curs, tan sols hauran d'acostar-se al Casal Jove en el cas de Borriana, i al SIAC en el cas d'Almassora, per a emplenar la sol·licitud i realitzar el pagament de qualsevol dels tres abonaments. En el cas de ser nous o noves sol·licitants del servei, hauran de sumar el seu DNI, una fotocòpia de la seua matriculació en la UJI i una fotografia de carnet per a la seua inclusió en l'abonament. Tal com han coincidit a assenyalar tant l'Alcaldessa i regidora d'Educació, Maria Josep Safont, com el regidor Vicent Granel, “el funcionament del servei durant els primers mesos de curs ha demostrat la necessitat que teníem d'engegar-ho ja que fins a aquest moment no disposàvem d'aqueixa comunicació directa amb la UJI, la qual cosa esperem que en el que resta de curs seguisca complint amb les necessitats i exigències dels i les estudiants de disposar d'un servei mancomunat que ha funcionat a la perfecció durant el primer trimestre
”.