Foto de MARIA JOSÉ SAFONT MELCHOR

MARIA JOSÉ SAFONT MELCHOR

Regidora
Regidora delegada en

Obsequis

No hi ha obsequis

Viatges

No hi ha viatges

Agenda

Participa en

Nom Tipus
PLE Regidor/a

Dades personals

Formació

Esitc llicenciada en Filología Hispànica, especialitat Filología Valenciana, per la Universitat de València. 

Experiència professional

La meua trajectòria professional ha estat vinculada a l'ensenyament, treball al qual m'he dedicat des de l'1 de gener de 1983.

Sóc professora d'Ensenyament Secundari de l'assignatura de Valencià, els primers anys vaig estar entre l'IES Francesc Tàrrega de Vila-real i l'IES Jaume I de Borriana. A partir de 1988, definitivament, em vaig quedar a l'IES Jaume I, on he exercit com a representant del professorat en el Consell Escolar Municipal. 

He estat vocal, secretària i, posteriorment, presidenta de l'AMPA del CEIP Penyagolosa de Borriana, al qual vaig representar també en el Consell de Borriana. 

També he excercit com a vocal examinadora i presidenta de la comissió examinadora Borriana de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de Borriana.

He participat en diverses jornades i plans de formació de llengua i ensenyament a la Universitat de Valencia, Universitat Jaume I i al Centre de Professorat (Cefire) de Castelló.

He excercit com a professora dels cursos de Lingüística Valenciana i la seua Didáctica de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Valencia i també com a professora de cursos de promoció de coneixements de valencià de l'Ajuntament de Borriana.

Ressenya personal

Visc en Borriana, ciutat on vaig nàixer a l'any 1960. Estic casada desde 1984 i tinc dos fills, un net i una neta.