Datos estadísticos del municipio a los que se puede acceder a través de la página web .
  • Centrats en demografia, renda i activitat econòmica, pressupostos municipals, resultats de les eleccions, informes mensuals del mercat de treball, d'afiliacions a la seguretat social i de contractes

  • La ciutadania hi pot accedir a través de la pàgina web <www.burriana.es>


L'Ajuntament de Borriana a través de la regidoria de Polítiques Actives d'Ocupació posa a la disposició de la ciutadania “Borriana en xifres”, un banc de dades estadístiques del municipi als quals es pot accedir a través de la pàgina web <www.burriana.es>.

Segons ha explicat la regidora de l'àrea, Esther Meneu, aquestes dades, concretament, se centren en demografia, renda i activitat econòmica, pressupostos municipals, resultats de les eleccions i un informe mensual del mercat de treball en què s'analitzen i comparen les xifres de desocupació, d'afiliacions a la seguretat social i de contractes.

Meneu ha valorat la importància d'aquesta iniciativa perquè les dades estadístiques locals “ens ajuden a comprendre millor el nostre entorn i a identificar variacions per a poder formular polítiques locals ajustades a les necessitats concretes de la població. Alhora, ens permet ser més eficients i transparents amb la difusió en obert de dades del nostre territori que generen un valor afegit cap a un govern municipal obert i, en definitiva, ens permet complir amb la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern”.

En la difusió de dades, ha explicat la regidora, l'estadística juga “un paper fonamental, ja que s'encarrega d'informar sobre el que està passant de manera completa i rigorosa”. Així mateix, ha afegit, tant en el món de l'empresa com per a la ciutadania, “aquesta eina amb informació estadística serveix de gran ajuda per a comprendre les diferents situacions, perquè ordena la informació obtinguda en taules, bases de dades i gràfiques, a fi de facilitar l’anàlisi de la situació i planificar estratègies”.

Per a accedir a aquestes dades, cal buscar en la part superior del web municipal la pestanya ‘Serveis Municipals’ i dins d’aquesta l'apartat de ‘Comerç, Empresa, Ocupació i Mercats’ que és on es troba la secció de ‘Estadístiques’.

A més de les dades actualitzades referides, el web municipal també compta amb un històric d’informes del mercat de treball des de 2021.